Vikten av modernitet på en tandläkarmottagning

09 mars 2023 Staffan Ehrlin

editorial

Vikten av modernitet på en tandläkarmottagning

Det är ingen hemlighet att modernitet i vår tid har blivit avgörande för alla företags framgång. Från detaljhandelsbutiker till tandläkarmottagningar, genom att använda den senaste tekniken skiljer sig inte bara en verksamhet från sina kollegor – den kan också bidra till att öka patienternas tillfredsställelse samtidigt som produktiviteten och kundservicen förbättras. Med detta sagt är det viktigt för en framgångsrik tandläkarpraktik att omfamna modernismen om de hoppas kunna förbli konkurrenskraftiga inom branschen.

I det här blogginlägget kommer vi att utforska vikten av att omfamna modern teknik i en tandläkarpraktiksammanhang. Vi kommer att ta upp ämnen som att minska de administrativa bördorna för personalen och effektivisera betalningsprocesserna för patienterna, liksom att öka kommunikationen med patienterna genom digitala kanaler och tillhandahålla effektivare munhälsotjänster genom tekniska framsteg. Läs vidare för att få veta mer!

image

Mottagningen i Södertälje ligger i topp

En mottagning i Södertälje som har toppmoderna lokaler är Nova. Nova grundades 2019 och är den första tandläkarmottagningen som infört modern teknik på hela mottagningen. De har ett helt digitaliserat patientjournalsystem som möjliggör sömlös spårning av patientbesök och behandlingshistorik. Denna programvara bidrar till att minska de administrativa uppgifterna för personalen, vilket gör att de kan fokusera på att ge exceptionell vård och kundservice. Dessutom är deras betalningssystem strömlinjeformade och optimerad för både patienternas bekvämlighet och säkerhet, vilket gör att faktureringsprocessen blir mindre stressig.

Nova använder också modern teknik för att öka kommunikationen med patienterna. Genom sin onlineplattform låter de patienterna boka eller boka om tider, fylla i nödvändiga formulär och kontakta personalen direkt med eventuella frågor som de kan ha när som helst. Detta system ger en effektivare och mer personlig upplevelse för patienterna.

Slutligen har den moderna tekniken också gjort det möjligt för Nova att erbjuda mer omfattande tandvårdstjänster. Med hjälp av digitala röntgenbilder kan de diagnostisera munhälsoproblem snabbare och med större noggrannhet än någonsin tidigare. Du hittar mer info kring dem här https://novatandklinik.se/

 

Fler nyheter